Uitleg voor kind en jongere

Soms zit je even niet zo lekker in je vel, voel je je niet zo fijn of gaat het niet lekker op school, thuis of met vrienden.  Dat is niet raar hoor, dat heeft iedereen wel eens. Soms lukt het niet om hiermee om te gaan, dan kan je bij mij komen en gaan we samen zoeken wat jou helpt.

Als je een JONGE MANTELZORGER bent, dan ligt er soms veel op je bordje of gebeuren er dingen thuis die lastig zijn voor jou, hoe ga je hiermee om, wat kun je doen. Soms heb je de behoefte om alles wat er gebeurd eruit te gooien, zonder dat andere daar een oordeel over geven. Dat is niet raar, dat is heel normaal! Bij mij mag en kan je alles zeggen. Want alles wat je deelt met een ander voelt minder zwaar. Ik snap dat!

Bij mij mag je zijn wie je bent en je mag alle vragen stellen die bij je op komen. Ik ga je niet zeggen wat je moet doen of hoe je iets op moet lossen. Samen gaan we opzoek naar jouw manier!

Ook als jongere kun je bij mij terecht! Soms kun je je zo onzeker, alleen, verdrietig of boos voelen of laten introvert gedrag zien. De levensvragen waar jij je mee bezig houdt en de lat die je soms zo hoog legt voor jezelf. Lastig voor hè.  Toch heb je, soms onbewust, veel wijsheid in je en hoe mooi is het als je je daar bewust van wordt!

Wil je graag dat je hier anders mee om leert gaan, neem dan contact met mij op, dan kijken we samen hoe ik jou kan helpen.

Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is wat je bij mij komt doen. Als je nog vragen hebt, dan mag je me wel bellen, Appen of mailen hoor!

Tot ziens!